دستور العمل نحوه استفاده ظروف نچسب

Thursday، ۱۲ Amordaad ۱۴۰۲

به نام خدا

دستور العمل نحوه استفاده


چند نکته برای افزایش و حفظ کیفیت محصول قبل از اولین بار استفاده
1 - پس از باز کردن بسته بندی ظروف، اقلام را در آب گرم و مایع ظرفشویی با یک اسفنج نرم کاملاً بشویید و با یک پارچه نرم کاملاً خشک کنید.
2 - قبل از اینکه ظروف جدید خود را برای اولین بار گرم کنید، کمی روغن گیاهی به داخل تابه یا قابلمه با دستمال کاغذی بمالید. این کار به آرامی سطح را بپوشانید و خواص پوشش سرامیکی کاملاً طبیعی را افزایش می دهد. بهتر است قبل از اینکه ظرف را برای مدت طولانی‌تری کنار بگذارید، این کار را هر بار انجام دهید.
آشپزی با ظروف آشپزی با روکش سرامیکی جدید شما
• مطمئن شوید که همیشه با یک تابه تمیز شروع به آشپزی می کنید
اگر ظرف داخل یخچال است حداقل 10 دقیقه قبل از پخت غذا آن را از یخچال خارج کنید.
• اگر از روغن برای طعم یا بافت استفاده می کنید، اجازه دهید روغن برای یک یا دو دقیقه روی حرارت کم گرم شود
قبل از اضافه کردن غذا به تابه روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. کمی آزمایش کنید تا بهترین نتیجه را پیدا کنید


توصیه های عمومی
• هرگز اجازه ندهید ظروف روی اجاق خشک شود. هرگز اجازه ندهید تابه شما زیاد داغ شود.
• تابه و روکش آن دارای انتقال حرارت سریع و یکنواخت است، بنابراین غذا و روغن بسیار خنثی می شود
به سرعت. همیشه با حرارت کم تا متوسط ​​بپزید. فقط وقتی قابلمه است از حرارت بالا استفاده کنید
پر از مایعی برای جوشاندن غذا (مثلاً ماکارونی) یا برای سرخ کردن با روغن زیاد با حرارت زیاد استفاده کنید
• پوشش سرامیکی 6 برابر قوی تر از پوشش سنتی است،
ظروف فلزی باعث خراشیدگی سطح می شوند. توصیه می کنیم از ظروف بامبو، سیلیکونی، نایلونی یا چوبی برای محافظت و افزایش عمر ظروف خود استفاده کنید.
• هرگز غذا را در تابه برش ندهید زیرا این کار به سطح آن آسیب می رساند.
• قابلمه ها و ماهی تابه ها را می توانید به راحتی با پاک کننده BergHOFF پاک کنید.
• استفاده از روغن یا کره را در هنگام پخت توصیه می کنیم. لطفا توجه داشته باشید که برخی از روغن ها و چربی ها حتی در دماهای پایین تر می سوزند. چربی ها و روغن ها فقط تا دمای مشخصی برای پخت و پز مناسب هستند. ما روغن زیتون یا روغن نارگیل تصفیه شده (نه فشرده سرد) را توصیه می کنیم. آنها سالم و مناسب برای استفاده در دمای پخت بالاتر هستند.
ماهیتابه را روی زمین نیندازید، تابه را از فرورفتگی و پوشش سرامیکی را از خراش حفظ کنید، اینها می توانند بر ویژگی نچسب بودن تأثیر بگذارند.
توجه: پوشش سرامیکی می تواند گرمایش تصادفی کوتاه مدت را تا 450 درجه سانتیگراد حفظ کند و کاملاً ایمن است. این بدان معنی است که اگر به طور تصادفی (بیش از حد) گرم شوید، هیچ بخار سمی منتشر نمی شود. علاوه بر این، سطح آسیب نمی بیند، تاول نمی زند یا پوسته پوسته نمی شود.


توصیه هایی برای صرفه جویی در مصرف انرژی
• روی شعله ای بپزید که از نظر قطر پایه تقریباً مشابه تابه ای است که انتخاب کرده اید.
• هنگام پخت روی گاز، شعله را تنظیم کنید تا دو طرف ماهیتابه شعله ور نشود.
• از حرارت کم برای گرم کردن غذاها، جوشیدن یا تهیه سس های لطیف استفاده کنید.
• تنظیمات حرارت بسیار مهم است. تنظیمات حرارت کمتر نه تنها برای انرژی خوب است
وصرفه جویی می کند و از داغ شدن بیش از حد تابه نیز جلوگیری می کند.

ماهیت سرامیک این است که گرما را به طور موثرتری نگه می دارد و به برخی از غذاهای غنی از پروتئین کمک می کند تا سریعتر پخته شوند.


مراقبت و نظافت
• به یاد داشته باشید که قبل از تمیز کردن تابه خود را خنک کنید زیرا آب خنک تر باعث تاب برداشتن ظرف داغ می شود
• اگرچه تابه روکش شده شما قابل شستشو در ماشین ظرفشویی است، اما ما تمیز کردن ظرف آشپزی در ماشین ظرفشویی را توصیه نمی کنیم. حرارت زیاد ماشین ظرفشویی باعث بدتر شدن کیفیت پوشش می شود
• بعد از هر بار استفاده با دست با مواد شوینده ظرف مخصوص شستن دستی تمیز کنید. اطمینان حاصل کنید که از یک محصول تمیز کننده خشن که مبتنی بر اسید سیتریک یا حاوی سفید کننده کلر است استفاده نکنید. از آب گرم و مایع و اسفنج استفاده کنید
یا یک دستمال ظرفشویی از پدهای شستشوی پشم فولادی یا نایلونی، پاک کننده اجاق گاز یا هر پاک کننده ای که ساینده است، پاک کننده مرکباتی یا حاوی سفید کننده کلر است، استفاده نکنید. در آب گرم بشویید و بلافاصله با یک پارچه نرم خشک کنید.
• همیشه ظروف آشپزی خود را به طور کامل تمیز کنید زیرا دفعه بعد که از آن استفاده می کنید، باقیمانده مواد غذایی روی سطح پخته می شود و باعث چسبیدن غذا می شود.
• اگر بقایای مواد غذایی چسبیده به ظروف آشپزی دارید، به راحتی می توان آنها را با پوشاندن کف ظرف با آب جدا کرد و اجازه داد تا خیس بخورد در حالی که آن را به آرامی در دمای پایین گرم کنید (نیازی به پختن آب نیست)..
• علاوه بر روش تمیز کردن توضیح داده شده در بالا، ممکن است این نکته را در نظر بگیرید:
• پس از تمیز کردن و روی سطح خشک، کمی روغن (زیتون) را با دستمال نرم آشپزخانه بمالید در طول یک دقیقه روغن تمام ناخالصی های سطح را از بین می برد.
• روغن باقی مانده را بشویید. این کار را با دست در آب با مایع ظرفشویی انجام دهید.
بلافاصله با یک حوله نرم خشک کنید.
• اگر قابلمه ها و ماهیتابه های خود را با چیدن آنها روی هم قرار می دهید، به عنوان مثال، یک حوله ظرف خوری.
بین آنها جهت اجتناب از قسمت هایی از آیتم بالایی برای خراش دادن سطح عنصر پایینی استفاده کنید